Újabb céggel gazdagodott Kósa Lajos rokonsága

Szövevényes cégtörténet végén cégtulajdonos lett Kósa Lajos tárca nélküli miniszter édesanyja. Ez jóval korábban történt, mint a tárcavezető feleségének nemrég nyilvánosság került vállalatvásárlása.
Komócsin Sándor, 2017. december 27. szerda, 08:59
Fotó: Reuters

Kósa Lajos tárca nélküli miniszter édesanyja két éve vette meg egy sertéstelep felét a család két fiatal rokonával együtt - írja a Népszava. A ma 82 éves asszony egykor védőnőként és bölcsődevezetőként dolgozott.

A napilap úgy tudja, hogy a sertéstenyésztő vállalat számláján a nyilvánosság előtt ismeretlen forrásból tűnt fel 47 millió forint. A pénz eredetéről csak annyit mondott az egyik tulajdonos, hogy erről nem beszélhet.

Az ügyletet Kósa egykori iskolatársa intézte, az az ügyvéd, aki érdekelt volt korábban az iskolaszövetkezeti, most pedig a nyugdíjas szövetkezeti szektorban. Ennek legnagyobb parlamenti támogatója éppen a Fidesz vezető politikusa.volt ebben a parlamenti ciklusban.

Az ügyvéd, aki részt vett a két évvel ezelőtti cégvásárlás lebonyolításában, idén márciusban sajtóinformációk szerint vélhetően jóval piaci áron alul eladott egy tulajdonában lévő kft.-t Kósa feleségének.

A nyitókép forrása: Reuters

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2017.12.27 09:35

Persze ! A kedves mama sétálgatott a litániára aztán jé ott egy eladó cég . Hamar hazaugrott egy kis pénzért és megvette mert hallotta a fiától hogy pénztároslőrinc is ezt csinálja :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matyi2010, 2017.12.27 09:24

Ebben az a hír, hogy 29 évvel az állítólagos rendszerváltás után még mindig a volt téeszelnökök kezében az egykori vagyon nagy része...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html