Újabb időjárási fordulat jön: nagyon figyeljen, ha autózik!

Hó és ónos eső érkezik a héten és marad a borongós, időnként ködös idő - tette közzé eheti várakozásait az Időkép.hu.
Napi.hu, 2016. december 19. hétfő, 19:20
Fotó: Napi.hu

Kedden is szürke, borongós idő lesz, napközben főként a magasabban fekvő területeken fordulhat elő köd, zúzmarás köd. Hószállingózás, ónos szitálás továbbra kialakulhat. A déli-délkeleti szél legfeljebb Sopron környékén élénkülhet meg. Hajnalban -2, -5, délután -3, +1 fokot mérhetnek. Frontmentes idő várható.

Szerdán is marad az egyhangú, borult, hideg idő. Pára, köd, zúzmarás köd egyaránt előfordulhat, emellett néhol hószállingózás, ónos szitálás is kialakulhat. Jelentősebb légmozgásra csak Sopron térségében lehet számítani. Napközben -3, -0 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön sem várható érdemi változás az időjárásban, marad az előző napokhoz hasonló nyugodt, borult, több helyen ködös idő. Gyenge marad a légmozgás, fagyos lesz a levegő.

Szombatig várhatóan marad az egyhangú, borongós idő, napsütés legfeljebb a magasabb hegycsúcsokon lehet. Inkább csak ónos szitálás, hószállingózás fordulhat elő. Reggelente -2, -5, napközben -3, +1 fok várható.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

joekiss, 2016.12.19 21:38

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

POTUS, 2016.12.19 21:29

Tessék mondani, a -0 fok az hidegebb mint a +0 ?

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html