Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Heves megyei Domoszlón a korábbi polgármester, Havelant István márciusi halála miatt tartanak időközi választást. A valamivel több mint kétezer lakosú településen öten indulnak a polgármesteri posztért: Paulenka Richárd (Fidesz-KDNP), Gyurkó Béla (független), Németh Zoltán (Magyar Munkáspárt), Szabó József (független) és Csordásné Lukovszki Ágnes (független). A választói névjegyzékben 1646-an szerepelnek.

Ugyancsak polgármestert választanak a Fejér megyei Iváncsán, miután a község független polgármestere április elsejei hatállyal lemondott tisztségéről. Itt is öt jelölt van: Tőke László (Magyar Munkáspárt), Molnár Tibor, Szabó Ferenc, Rédli László, valamint Baki Endre (függetlenek). A választói névjegyzékben 2300-an szerepelnek.

A szintén Fejér megyei Pusztavámon polgármestert és képviselő-testületet is választanak, miután a testület március 29-én feloszlatta magát. A polgármesteri tisztségért öt jelölt indul: Lisztmayer János, Gerlinger Tibor, Zombó Norbert, Forstnerné Novák Erzsébet (függetlenek) és Veres Péter (Magyar Munkáspárt). A hattagú képviselő-testületbe 23 jelölt pályázik. A település választói névjegyzékében mintegy kétezren szerepelnek.