Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Orbán Viktor miniszterelnök által jegyzett kormányhatározat arról rendelkezik, hogy "az ország kiszolgáltatottságának csökkentése érdekében hozott döntések és az állampolgárok mindennapi életét segítő jóléti intézkedések hatásainak széles körű megismertetése érdekében" további tájékoztatás szükséges. Ezért arra kérte fel a közigazgatási és igazságügyi minisztert, hogy gondoskodjon azonnali hatállyal "valamennyi magyarországi címhelyre megküldendő - személyes adatot nem tartalmazó - tájékoztató anyagok nyomdai előállításával kapcsolatos feladatok ellátásáról".

Emellett a határozat azt is kimondja, hogy "a tárcavezető gondoskodik a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala útján a személyes adatokat nem tartalmazó küldemények címhelyekre való soron kívüli megküldéséről".

Orbán Viktor március elsején, a közrádió reggeli műsorában fogalmazott úgy, hogy "Magyarország jobban teljesít, mint a múltban, vagy mint más országok, de nem teljesít még elég jól". Később ez lett a kormány legújabb tájékoztató kampányának kulcsmondata. Óriásplakátokon, hirdetésekben mutatja be a kormány az elmúlt évek kormányzásának eredményeit.