Újabb nemzeti konzultáció jön - most az apákat veszik elő

A készülő nemzeti konzultációban a kormány a férfiakat is megkérdezi arról, milyen kihívásokat élnek meg az otthonteremtéskor, a munka és a család egyensúlyának kialakításakor - adta hírül a Magyar Idők.
Domokos László, 2018. június 20. szerda, 10:48
Fotó: Shutterstock

A kabinet a férfiakat megkérdezi arról, milyen kihívásokat élnek meg az otthonteremtéskor, a munka és a család egyensúlyának kialakításakor. A válaszok iránymutatásul szolgálnak ahhoz, hogy érdemes-e változtatni a családtámogatási rendszeren, vagy visszaigazolódik az, hogy jó a modell, amelyet alkalmaznak - írta a napilap.

A családtámogatásokkal kapcsolatban tervezett nemzeti konzultá­cióban a családalapításról, a gyermekvállalásról, a gyermeknevelés területeiről lesz szó, a döntések előkészítésébe szeretnék bevonni az érintetteket, így a férfiakat is.

Fotó forrása: Shutterstock

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2018.06.20 12:57

Fogadd el... A nyamvadt nép ezekre a tetvekre szavazott.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Luftschutzbunker_Zwei, 2018.06.20 11:20

Nagyszerű ötlet. A 70-80 éves nyuggerek majd vissza is küldik a sokadik papírszemetet. A munkaképes korúak pedig már kinyilvánították a véleményüket, a lábukkal, mikor leléptek ebből a kifosztott, szétlopott, lezüllesztett fos mutyiországból, a felcsuti boxos szemétdombjáról. De azért jól elszórakoznak ismét a mutyielvtársak, Matolcsy nyomdász veje ismét jól keres az újabb megrendelésen, ismét kivágnak egy pár erdőt a papírszemét alapanyagának, és majd ismét kihoznak 2 millió "visszaküldött" "konzultációt".

Hogy rohadjatok meg, mutyielvtársak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html