Ez a program emailben elküldi a cikk címét és bevezetőjét, önnek csak a címzett e-mail címét kell megadnia. Pár soros megjegyzést is mellékelhet az üzenethez a "Megjegyzés" rovatban.
Több élelmiszercsoportban igyekszik rendet tenni az agrártárca azokkal a szigorításokkal, amelyek célja, hogy az eddiginél jobb minőségű termékek kerüljenek a piacra. A feldolgozott hústermékeknél és a pékáruknál rendet rakó virsli- és kenyérrendelet már életbe lépett. A következő lépésben egy rakás süteményre, tortára vonatkozó szabályozást szigorítják, az utóbbi szabályokat felsoroló tortarendelet várhatóan a jövő év elején lép életbe.
A felsoroltak mellett a fűszerpaprikára is sor kerül. Az agrártárca a Buksza kérdésére közölte: a készülő fűszerpaprika-rendelet szerint - annak életbe lépése után - kizárólag elsőosztályú fűszerpaprika-őrlemény lehet az alapanyag. A másik lényeges szabály az lesz, hogy a füstölés csak keményfa közvetlen elégetésével történhet, a füstaromát nem lehet használni az eljárás során.
Ha tetszett a cikk, a Bukszát szeretheti a Facebookon is.
Az alap-Minik ? a három- és az ötajtós, az elektromos Cooper SE és a kabrió ? némi frissítést kapnak az idén. Nincs szó falrengető újdonságról, a frissítés épp arra elég, hogy...
makkmarci, 2016.10.20 05:21
Lehet!
Csak a legtöbb esetben zsebbenyúlós dolog.
Ha otthon akarsz jó bort akkor javaslom a Borháló valamelyik üzletét vagy Lidl KOVÁCS ANTAL sommelier által pontozott borait.
Relatív olcsók és nagyon jó borok főleg 84-85 pont felett.
A hentes kolbászához csak annyit:
Én mindig meglepődök, ha valaki van olyan bátor és piacon vesz ilyesmit.
Bátor ember, jó gyomorral.
Félreértés ne essen, ugyan úgy belenyomják a szaros bélbe a cuccot nagy cégek is, de azok legalább lefertőtlenítik rendesen.
Folyamatosan ellenőrzik őket.
De, hogy egy garázsban mit művelhetnek arról jobb nem beszélni.