Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A korlátozás 5-6 hétig lesz érvényben a 4-es és a 6-os villamos felújítása miatt - írják.

Az Üllői út városhatár felé vezető oldalának vonalába eső vágányszakasz felújításához kapcsolódóan két-három hetes időszakra csökkenteni kell az Üllői út forgalmi sávjainak számát, ezért mindkét irányból megszűnik a balra kanyarodás lehetősége.

Aki az Üllői úton a Kálvin tér felől érkezik, és a József körútra kanyarodna, annak az Üllői út-Liliom utca-Tűzoltó utca-Ferenc körút-József körút az ajánlott útvonal.

Módosul az Üllői út-Mária utca-Kinizsi utca csomópont forgalmi rendje: lehetővé válik a visszafordulás a Kinizsi utca vonalában, azaz a Ferenc körúti csomóponton áthaladva a Kinizsi utca felé vezető balra kanyarodó sávból a lámpa zöld jelzésénél visszafordulhatnak az Üllői úton, ahonnan jobbra kanyarodva elérik a Ferenc körutat.

Ajánlott kerülőút emellett a Kinizsi utca a Közraktár utca felé, ahonnan a Boráros téren át elérhető a Petőfi híd.

Mindemellett érdemes megfontolni a lehetőségét annak, hogy már előbb letérjenek az Üllői útról: a Könyves Kálmán körút felé, a Vágóhíd utca felé vagy a Haller utca felé, hogy a Duna felett a Rákóczi hídon, vagy a Soroksári úton át a Petőfi hídon haladjanak át.

Várhatóan két-három hét múlva ismét változik majd a csomópont forgalmi rendje, ezzel kapcsolatban a BKK hamarosan részletes tájékoztatást ad.