Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eddig feldolgozott szavazatok alapján mind Donald Trump republikánus elnök és Joe Biden, a demokrata kihívó is hozza a papírformát, és egymás után húzzák be az eleve vörösnek vagy kéknek elkönyvelt államokat.

Magyar idő szerint hajnal 6 körül Biden 192 elektori szavazattal vezet Trump 108-ával szemben a CNN számításai szerint, a Fox News-nál 223:148 az arány, szintén Biden javára. A győzelemhez 270 kell, és még csak most kezdenek el több százezer levélben leadott szavazat feldolgozásának.

Biden eddig hozza a partvidék államait, Washington, Oregon Colorado marad demokrata. A nagyobb falat Kalifornia a maga 55 lektori szavazatával, csakúgy mint New York 29 szavazatával.

Trump is be tudta húzni a várhatóan republikánus hajlású államokat. Trump nyeri Mississippi, Utah, Kentucky államokat, és ami ennél is fontosabb, várhatóan behúzza a kulcsfontosságú 29 elektort adó Floridát is. Szintén Trump viheti el Nebraska 5 elektorából legalább hármat, itt Maine mellett szavazatarányosan osztják el a helyeket.

Most épp Pennsylvania, Michigan és Wisconsin foglalkoztatja leginkább az elemzőket. Jelenleg a szavaztok felét dolgozták fel, és mindhárom államban Trump vezet, most kerül azonban sor a rengeteg levélben beküldött és előre leadott szavazatok, amitől a nagy demokrata fordulatot remélik.

Joe Biden állt előbb a nyilvánosság elé. A demokrata elnökjelölt szerint megnyerheti a függőben lévő államokat, türelemre intette híveit ameddig végére érnek a számlálásnak. "Ne csüggedjetek, nyerni fogunk!" - mondta Biden.

 


Click the map to create your own at 270toWin.com