Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A gyorsforgalmi utak a középső országrészben havasak, hókásásak, másutt sónedves a burkolat.

A Dunántúl, a Dél-Alföld és a keleti országrész fő-és mellékútjainak burkolata jellemzően havas, hókásás, másutt sónedves. A friss hó vastagsága az érintett területeken 1-4 cm, Somogy megyében 5-10 cm közötti.

A látási viszonyok általában jók. Túlnyomórészt szélcsend van, elvétve gyenge a légmozgás. A hőmérséklet -7 és 0 Celsius fok között változik - írják az Útinform honlapján.

Torlódik a forgalom az M0-s autóút déli szektorában. A terelések mellett lelassul a forgalom, az M5-ös autópálya felé 25-30 perccel nő meg a menetidő. A keleti szakaszon a Maglódi kihajtó közelében mindkét irány forgalma több km hosszan araszol, továbbá az M1-es felé egy baleset is nehezíti a haladást a 48-as km közelében.

Az M6-os autópályán, Pécs felé a 106-os km-nél két teherautó ütközött össze. A forgalmat a Paks-centrum csomópontnál a 6-os főútra terelik. Visszatérni a pályára a Paks-dél csomópontnál lehet. Az ellenkező irányban, Budapest felé nincs korlátozás.

Baleset miatt félpályás útzár van érvényben:

  • Somogy megyében a 6-os főúton, a 250-es km-nél Darány közelében,
  • a 44-es főúton Nyárlőrinc közelében, 18-as km-nél,
  • az 51-es főúton, Baja közelében a 167-es km-nél,
  • a 82-es főút 45-ös km-énél, a Lázi elágazásnál,
  • a 85-ös főúton, a 61-es km-nél a hegykői elágazásnál,
  • Pest megyében a 102-es főúton Tinnye és Pilisjászfalu között, a 18-as km-nél.

A MÁV azt írja, hogy 20-30 perccel hosszabb menetidővel közlekedik némely vonat a budapesti elővárosban, a váci, a ceglédi és a lajosmizsei vonalon. Ugyancsak hosszabb a menetidő pár vonatnál Mezőhegyes térségében, a Füzesabony-Debrecen vonalon egy vonatnál műszaki hiba miatt van késés, ahogy Rédicsnél is. Győr-Sopron között 30-50 perccel nő a menetidő.