Utolsó esély a nagy áttörésre?

A 2005. tavaszi és őszi pénzügyi csúcstalálkozóhoz hasonlóan augusztus végén ismét konferencián vitatják meg a magyar gazdaság helyzetét a szakma legismertebb szereplői - írta az euractiv.hu.
NAPI Online, 2006. augusztus 8. kedd, 09:31
Fotó:

A Kihívások - A nagy áttörés? című konferencia előadója lesz többek között Kóka János gazdasági miniszter és Veres János pénzügyminiszter, Draskovics Tibor, az Államreform Bizottság vezetője, Varga Mihály volt pénzügyminiszter, valamint Járai Zsigmond jegybankelnök. A rendezvény vezető előadói szerepét ismét elvállalta Stumpf István volt kancelláriaminiszter és Bokros Lajos egykori pénzügyminiszter.
A rendezők tájékoztatása szerint a konferencia célja felhívni a döntéshozó politikusok és a közvélemény figyelmét az államháztartási reform szükségességére, arra, hogy "ez az utolsó esély".
A nemzetközi tapasztalatok bemutatása mellett neves közgazdászoktól hangzanak el előadások az államháztartási reform makrogazdasági hatásairól, a közigazgatás és az önkormányzatok reformjáról, természetesen terítékre kerül az euró magyarországi bevezetése is.
Az augusztus 28-i konferencián - amelynek szervezője a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) és az ICEG Európai Központ (ICEG EC) - az üzleti szektor kiemelkedő szereplőit is várják.HOZZÁSZÓLÁSOK