Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A járványhelyzetben is mindent megtesz a Fővárosi Vízművek a zavartalan vízellátásért, vannak azonban olyan halaszthatatlan karbantartási munkák. Ilyen például a fővárosi gerinc- és főnyomóvezetékek öblítése - közölte a társaság.

A több évtizede kialakított menetrend és eljárás szerint, a technológiai és közegészségügyi előírások legszigorúbb betartásával végzi a Vízművek az idei év első hálózatöblítéseit is. A mostani veszélyhelyzetben minden tervezett karbantartási vagy rekonstrukciós munka esetében gondos mérlegelést követően, még fokozottabb előkészítéssel és figyelemmel jár el a cég annak érdekében, hogy a vírus miatt az eddigieknél is jobban felértékelődött, a fertőzés terjedésének megakadályozásában kulcsfontosságú ivóvíz zavartalanul rendelkezésére álljon mindenhol.

A Fővárosi Vízművek tájékoztatójából kiderül:

  • A IX. és XI. kerületben május 20-án reggel 7-től május 21-én 17 óráig lesz karbantartás, ebben az időszakban előfordulhat víznyomáscsökkenés, illetve vízzavarosodás.
  • A IV. és XIII. kerületben május 25-én 7 órától május 26-án 15 óráig folyik a munka.
  • A XIII. kerületben pedig május 28-án 7 órától május 29-én 15 óráig, valamint június 2-án 7 órától június 5-én 15 óráig lesz újabb karbantartás.
A víz esetlegesen tapasztalható zavarosodása természetes kísérő jelenség, amely nem befolyásolja az ivóvíz minőségét, az néhány perces ülepítés után nyugodtan fogyasztható

- közölte a társaság, amely egyúttal kéri az érintett lakotoks türelmét és megértését az esetleges átmeneti problémák miatt.