Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vajna Tímea elmondása szerint külföldön egy augusztus eleji születésnapi partin kapta el a koronavírust. A bulvárlap munkatársa az özveggyel otthonának kaputelefonján keresztül beszélt.

Vajna Timea pár hete lett rosszul, azóta elmondása szerint gyengének érzi magát és köhög. "Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erős tüneteim voltak, iszonyúan fájt mindenem. A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el. Most már valamivel jobban vagyok, de a lépcsőn például még nem bírok felmenni, teljesen kifulladok, és bármit csinálok, tíz perc után le kell ülnöm, mert nem kapok levegőt" - mondta az özvegy a Borsnak.

Az özvegy augusztus 31. óta mehetne emberek közé, de jobbnak látja, ha még otthonában gyógyul. Újabb tesztje szerdán lesz - árulta el Vajna Tímea, aki senkinek nem tanácsolja, hogy külföldre menjen, mivel minden ismerőse, aki megfertőződött, külföldön volt, legfőképp Horvátországban, Spanyolországban vagy Olaszországban jártak.

A sztárvilágból eddig Barta Sylviáról, Gáspár Laciról és Hódi Pameláról derült ki, hogy a hazánkban is tomboló világjárvány utol­érte őket.