Vajon hányan lesznek ma a parlamentben?

Az offshore cégek elleni fellépésről tart vitanapot a parlament. A vitanapot az LMP kezdeményezte, mert szerintük csak szavakban létezik a politikai konszenzus az offshore cégek elleni fellépésről
MTI, 2016. május 30. hétfő, 08:22
Fotó: Napi.hu

Az Országgyűlés ma fejezi be aktuális kéthetes ülését. A képviselők az LMP kezdeményezésére legfeljebb hétórás vitát tarthatnak az offshore cégek elleni fellépéshez szükséges lépésekről.

Az ülésnap délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, ezt az ilyenkor szokásos kérdések és azonnali kérdések követik.

Az offshore-ellenes vitanap várhatóan 14 óra után kezdődik és kormányoldalnak négy, az ellenzéknek pedig három óra áll majd rendelkezésre véleménye kifejtésére.

Az LMP azzal indokolta a vitanap szükségességét, hogy szerintük csak szavakban létezik a politikai konszenzus az offshore cégek elleni fellépésről, miközben a rendszerváltás óta az államadósság két és félszerese vándorolt offshore cégekhez.
A vitanap megtartását az MSZP és a Jobbik képviselői is támogatták.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarTosPista, 2016.05.30 10:29

Kmau lépések az offsorozás és a korrupció ellen. Kamu, mert a fejétől bűzlik a hal, és ez a nép hagyja a sok mocsoknak, hogy ezt tegye.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html