Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfő este erősen felhős vagy borult lesz az ég. Az éjszaka második felében délnyugat felől intenzívebb csapadékzóna éri el az országot, melyből jellemzően már eső hullik, de főként a Nyugat-Dunántúlon, illetve kezdetben a Bakony és az Északi-középhegység magasabban fekvő helyein havas esőre, havazásra is lehet számítani. Számottevő hóréteg a nyugati tájakon alakulhat ki, ahol hosszabb ideig maradhat szilárd a csapadék halmazállapota.

Hajnalra általában -2 és +3 fok közé hűl le a levegő. Megélénkül, helyenként megerősödik a szél.

Kedden túlnyomóan borult lesz az ég, többfelé valószínű eső, az Alpokalján és a hegyekben havas eső, hó. A szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között várható, északkeleten lesz az enyhébb idő.

Az Alpokalján kedd reggelig 5-10 cm vizes, tapadó hó hullhat, kedd délutánra pedig a Soproni- és a Kőszegi-hegységben a hóvastagság meghaladhatja a 10 cm-t. A lehulló hó azonban mindenütt olvadni fog.

Szerdán is többnyire borult lesz az ég, szórványosan, főként nyugaton és délen várható eső. A szél a Tiszántúlon megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.