Választás 2014: nem változott a végeredmény az újraszámlálás után

Átvizsgálta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a budapesti 15-ös egyéni választókerület 10. és 40. számú szavazóköreiben a szavazatokat szerdán. Az újraszámlálás után nem változott a választás választókerületi eredménye, mivel a Kunhalmi Ágnesre (MSZP-Együtt-PM-DK-MLP) leadott szavazatok száma néggyel nőtt ugyan, de továbbra is 56-tal kevesebb a voksa, mint a mandátumot elnyerő Kucsák Lászlónak (Fidesz-KDNP).
MTI, 2014. április 16. szerda, 18:52
Fotó: Napi.hu

A 10. számú szavazókörben az érvénytelen szavazatokat vizsgálták át, és találtak közöttük két érvényes, Kunhalmi Ágnesre leadott szavazatot.

A 40. szavazókörben az érvényes szavazatokat vizsgálták meg újra, és két, a szavazókörben érvényesnek minősített, Kucsák Lászlóra leadott szavazatról állapította meg a bizottság az újraszámlálásnál, hogy érvénytelen.

Kunhalmi Ágnes szavazatainak száma így kettővel nőtt, Kucsák Lászlóé kettővel csökkent.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

jobbajobb, 2014.04.16 21:05

...2002 -ben miért nem számolta újra a háttérhatalmi -kollaboráns csürhe ??...mert akkor már 2007 óta eurónk lenne ,és nem adósodott volna el a lakosság és az állam devizában ,amivel kifosztanak bennünket ..,idióta ballibek -hazaárulók...,2007 jan 1-től már 100 000 ft lett volna min bér ..,akkor mennyi lenne most ???...ha fidesz maradt volna ...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html