Változtat a Magyar Posta: egyedi rendszer lép életbe

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek - közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel.
Csernátony Csaba, 2020. november 25. szerda, 11:49
Fotó: MTVA/Bizományosi / Jászai Csaba

Szintén a koronavírus-járvány miatt, a fertőzésveszély csökkentése érdekében a Magyar Posta újra bevezeti az egyedi várakozási rendet, amelynek értelmében egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik.

A többieket arra kéri a cég, hogy a bejárat előtt, egymástól legalább 1,5 méteres távolságra várakozzanak. Az ügyfelek beléptetését, irányítását - ahol szükséges - egy postai munkatárs segíti majd.

A Magyar Posta továbbra is megtartja a korábban meghozott védőintézkedéseket: érintésmentes kézbesítéssel adják át a postai munkatársak a személyes átvételt igénylő küldeményeket, aláírás helyett igazolványadatok bemutatásával.

A postákon, kézbesítéskor, az üzemekben és az irodákban is kötelező a maszk használata, a nagy létszámú telephelyeinken a beérkezéskor rendszeres a testhőmérséklet-mérés - olvasható a társaság közleményében.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csaba7272, 2020.11.25 14:46

Mondja már meg valaki, hogy mi értelme a nyugdíjasok 9-11-ig vásárlásának? Ma fél egykor voltam a a Pennyben, több nyugdíjas volt, mint a szombat délelőtti nagybevásáráskor. Ha el akarják különíteni őket más korosztálytól, akkor CSAK 9-11-ig mehessenek a boltba. Semmi értelme, ha ők bármikor bemehetnek, vegyülve a fiatalabbakkal.

Az meg már kész idegölő, hogy a közeli posta H-P 9-17-ig van nyitva. TEHÁT fő munkaidőben. Most 10-17 lesz. Még többet kell várni munkaidőben. Aki ezt kitalálta, odaállítanám reggel ötre, hadd fagyoskodjon 10-ig! Idióta!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2020.11.25 13:10

A jó büdös qrva életbe!
Tehát a nyuggerek bolti időszaka 9-11, és ez a tetves posta még tovább szarozik a 65 alattiakkal, hogy húzza az idejét 9 óra előtt.
Menjetek a büdös picsába!
Ha egy nyugger bármilyen segítséget kér tőlem, üvöltve fogom elküldeni a francba.
Ha 9-11, akkor legyen nekik 9-11 óra, ne minden időszakban szívjunk miattuk.
Meg a köcsög magyar vezetők miatt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html