Várakozni kell a magyar-osztrák határon

Négy kilométeren torlódnak a járművek az M1-esen Hegyeshalomnál.
Domokos Erika, 2018. szeptember 2. vasárnap, 12:30
Fotó: Napi.hu

A megnövekedett forgalom miatt négy kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál, az Ausztria felé vezető oldalon - tájékoztatta Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délben az MTI-t.

A várakozási idő mintegy háromnegyed óra. Az 1-es úton Hegyeshalom és Miklóshalma (Nickelsdorf) között mintegy egy kilométeren torlódnak a járművek, ott 15 perc a várakozási idő.

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy az érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek, indulás előtt pedig tájékozódjanak a rendőrség honlapján a választott határátlépési pontnál várható várakozási időről.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

knobliboy, 2018.09.02 12:44

Az Ukrán-Magyar, határon, oda -vissza 5 óra a várakozás.
Miért, nem emlitik, őket a hirekben?
Az Ukrán azért, nem dolgozik, mert kávészünetet, tart, a Magyar pedig direkt , "Tököl"., mivel belefér a munkaidelyükbe.
Miért nem veszik figyelembe, ha valaki, naponta lépi át a határt, vagy a másik évente csak 1-2 alkalommal.
KÜlönlegesség,a Magyar oldalon, hogy megbüntetik, az embert, ha ki mer szállni, az autóból, hiába mondja hogy 500Km.-van mögötte. Ez a különbség Nyugat.-és Kelet között.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html