Vasárnap inkább ne üljön autóba Budapesten

Futóverseny miatt forgalomkorlátozás lesz vasárnap a főváros I., II., III., V. és XIII. kerületében, lezárják délelőtt a budai és a pesti alsó rakpart egy-egy szakaszát is - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.
Domokos László, 2017. május 5. péntek, 16:04
Fotó: Napi.hu

Lezárják vasárnap 7 óra 30 perctől 11 óráig a budai alsó rakpartot a Mozaik utca és a Halász utca között, valamint a pesti alsó rakpartot az Eötvös tér és a Margit híd északi oldalán lévő felhajtó között - olvasható a közleményben.

Szakaszosan és időszakosan lezárják 9-től 12 óráig a többi között a Szabadság teret, a Zoltán utca és a Széchenyi felső rakpart egy szakaszát, a Garibaldi utcai lehajtót, az id. Antall József rakpart egy részét, a Markó utcai fel- és lehajtót, a Széchenyi rakpart és a Jászai Mari tér egy részét, a Margit hídon a járda mindkét oldalát, az Üstökös utcai felhajtót, a Germanus Gyula park egy részét, a Slachta Margit rakpart egy szakaszát, az Angelo Rotta rakpartot, a Sztehlo Gábor rakpartot a Halász utca előtt, a Margit hídi felhajtót, valamint a Liptay utca egy szakaszát - írta az MTI.

Vasárnap az Európa-nap alkalmából tartanak egész napos fesztivált és futóversenyt Budapesten.

HOZZÁSZÓLÁSOK