Vasárnap van, belassult az M7-es

Lépésben haladnak a járművek Balatonvilágos térségében, az autópálya-felhajtó előtti útszakaszon - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Torlódás alakult ki a sztráda Fejér megyei szakaszán is.
Domokos Erika, 2017. július 9. vasárnap, 16:38
Fotó: Napi.hu

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán vasárnap a délutáni órákban megerősödött a járműforgalom, amely következtében a 90-es kilométerszelvénytől a 71-es számú főútvonal M7-es autópálya felhajtója előtti szakaszán torlódás alakult ki, a járművek lépésben haladnak - olvasható a police.hu-n.

Az M7-es Fejér megyei szakaszán a főváros irányába lelassult a forgalom és az autópálya 90-es kilométerszelvényétől mintegy 7 kilométeres torlódás alakult ki. A rendőrség a megnövekedett forgalomra tekintettel javasolja a Budapest felé haladó gépkocsivezetőknek, hogy lehetőleg csak Polgárdi térségében hajtsanak fel az autópályára - írta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség kéri az autósokat, hogy a balesetmentes közlekedés érdekében tartsanak nagyobb követési távolságot, körültekintően, óvatosan és figyelmesen vezessék járműveiket!

HOZZÁSZÓLÁSOK