Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken az éjszaka képződő köd feloszlása után változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de keleten helyenként tartósan megmarad a köd. Számottevő csapadék nem lesz, keleten azonban szitálás kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, legfeljebb a Kisalföldön élénkül meg a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet plusz 1-7 fok között várható. A legmagasabb hőmérséklet általában 12-17 fok között alakul, de a tartósabban ködös tájakon hűvösebb lesz.

Szombat hajnalban délnyugaton lehet köd, ami lassan feloszlik. Északon várható több napsütés, délen felhős lesz az ég. Többfelé megerősödik a szél. A leghidegebb órákban többnyire 4-9 fok között, északnyugaton 9 fok felett alakul a hőmérséklet. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap megélénkülhet, főleg északon helyenként meg is erősödhet a szél. Az ország északi felében elszórtan kisebb eső is lehet. A minimumhőmérséklet plusz 1-6, a maximumhőmérséklet 8-13 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.