Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Cégnyilvántartási papírok szerint tavaly év végén bírósági végrehajtás indult a Hell Energy Magyarország Kft. ellen. Az eljárást a Pesti Központi Kerületi Bíróság rendelte el. A végrehajtás elrendelésének az időpontja 2018. december 12., a bejegyzés kelte 2019. február 4.

A Barabás-család tulajdonában lévő, miskolci székhelyű cégben új ügyvezetők jelentek meg: a fiatalabbik testvér, Barabás Zsolt, valamint Szabari József Péter és Csereklye Barnabás - olvasható a portálon.

A közelmúltban két új zálogjogi bejegyzés is felkerült a céges dokumentumokba. Mindkét esetben az Unicredit a zálogjogosult, a zálogjogok pedig tavaly november 21-én léptek hatályba. (A banknak korábban is volt bejegyzett zálogjoga egyébként.)

Eközben olyan pletykák terjednek a piacon, hogy egy nagy befektető figyelmét is felkeltette a Hell Energy. Csak meg nem erősített értesülésekre hagyatkozva írja az mfor.hu, hogy a híresztelések szerint Mészáros Lőrinc köreiben érdeklődnek a miskolci energiaitalos cég iránt.

A társaság az elmúlt években rendre növelni tudta értékesítési bevételeit, a 2013-as 7,59 milliárdról 2017-re 33,77 milliárd forintra bővült a forgalom, ami mellett 2,39 milliárd forintos adózás előtti eredményt értek el.