Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedden este borult idő várható, nagyobb eséllyel a Dunától keletre további esővel. Párás lesz a levegő, a Dunántúl nyugati felén több helyen köd is képződik. Éjszaka nagyrészt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul.

Az OMSZ figyelmeztető előrejelzést adott ki Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyére  a tartós (> 6 óra) sűrű köd (látástávolság pár száz méter) miatt.

Szerdán borult, párás, a Dunántúlon helyenként tartósan ködös idő várható. Elsősorban a Dunától keletre számíthatunk még további esőre. Az északkeleti, keleti szél a Tiszántúlon megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között várható, a Tiszántúlon lesz az enyhébb idő.

A nyugati tájakon sokfelé, másutt helyenként köd, sűrű köd képződik, amely a Nyugat-Dunántúlon szerdán tartósan megmaradhat. Az OMSZ emiatt figyelmeztető előrejelzést adott ki Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala és Somogy megyékre.

Csütörtökön túlnyomóan borult lesz az ég, és többfelé valószínű eső. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Pénteken túlnyomóan borult, párás, néhol ködös idő valószínű, csak délután délen vékonyodhat el a felhőzet, helyenként szitálás előfordulhat. A Dunántúlon megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul.