Vészjelzést adott ki a Meteorológiai Szolgálat

Szombatra az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható tartós, sűrű köd miatt.
MTI, 2013. december 20. péntek, 21:11
Fotó: Napi.hu

A meteorológiai szolgálat péntek este az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésben azt írta: a sűrű köd többfelé tartósan megmarad, a látástávolság pár száz méter körüli lehet. Elszórtan ónos szitálásra is számítani lehet.

Az előrejelzés szerint szombaton nagyrészt borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, a középső országrészben is egyre kisebb területen valószínű napsütés. Helyenként szitálás, ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat.

A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 4 és mínusz 1 Celsius-fok között alakul, de egyes tartósabban derült tájakon ennél hidegebb valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között várható.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ABCY, 2013.12.21 17:40

Elfelejtettek odairni;aki teheti ne induljon utnak.Mert ha veletlenul beletetszenek csuszni az arokba,akkor jonnek a mar keszenletben levo ingyenelo rendorok birsagolni,ahogy tavaly is tettek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html