Vigyázzon az étrendkiegészítőkkel - hamis a logó

Egyes étrendkiegészítő készítmények forgalmazói jogosulatlanul használják az OÉTI logóját - hívja fel a figyelmet az Országos Élelmezés– és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI).
Napi.hu, 2014. április 9. szerda, 09:06
Fotó: Napi.hu

Az utóbbi időben számos étrendkiegészítő termékkel összefüggésben előfordult, hogy az adott forgalmazó jogosulatlanul jelentette meg kereskedelmi kommunikációjában a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál védjegyként bejelentett OÉTI logót - közölte a Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet.

Az intézet egyetlen étrend-kiegészítő termék tekintetében sem adott felhasználási jogot az OÉTI védjegy használatához - hangúlyozza közleményében az OÉTI, amely megindította a szükséges jogi eljárásokat az érintett forgalmazók ellen.

Az intézet javasolja, hogy az étrendkiegészítők vásárlása előtt a bejelentett, és a jogerős határozattal a forgalomból kitiltott termékekről a vásárlók az OÉTI weboldalán tájékozódjanak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

jobbajobb, 2014.04.09 09:11

..itt sokkal nagyobb kontroll kell !!!!!!!!!!!!...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html