Ezért engedték el a Viking Sigyn-t - megszólalt a rendőrség

Nem gyakorolt negatív hatást a Hableány-tragédiát okozó szállodahajó elengedése a nyomozásra - közölte az BRFK a hvg.hu-val.
Szász Péter, 2019. június 11. kedd, 18:33
Fotó: MTI Fotó

Ismét megvizsgálta a rendőrség a Hableányt elsüllyesztő Viking Sigyn szállodahajót Esztergomban, a hajó most Budapestre érkezik.

A portál megkérdezte, milyen további bizonyítékokat sikerült rajta találni, és hogy nem befolyásolta-e a munkát, hogy a baleset után a hajó elhagyta Magyarországot.

A BRFK szakértők bevonásával a menetrend szerint Magyarországra érkező Viking Sigyn szállodahajón 2019. június 10-én Visegrádon újabb szemlét tartott. Hibát az első szemle során sem követtek el a rendőrök. A Viking Sigyn távozására kiadott engedély jogszerű és szakszerű volt, az semmilyen negatív hatást nem gyakorolt a további eljárás menetére - közölte szűkszavúan a rendőrség.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csakazigazat, 2019.06.12 08:17

Ez marha jó ! Nem elég a több tucat halálos áldozat ?! Simán lekellet volna horgonyoztatni, "csak úgy" és majd ha vége a vizsgálatnak akkor átgondolni a továbbiakat ! De már a vikinget le is festették a jobb elején ! Na de így van az ha az érdekek így kívánják !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html