Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Műugrásban délután a vegyes szinkronműugrás, majd pedig a férfi toronyugrás fináléját rendezik a Duna Arénában, ahova ezekre az eseményekre még hozzá lehet jutni belépőhöz, akárcsak a Margitszigeten zajló női vízilabdatorna negyeddöntőbe jutásért sorra kerülő mérkőzéseire a Hajós Alfred uszodába. A szinkronúszás városligeti eseményeire viszont minden jegy elkelt.

Ugyancsak a szervezők tájékoztatása szerint szombaton a két budapesti szurkolói zóna ismét színes programokkal és koncertekkel várja azokat, akik a lelátók helyett a FanZone-t választják. (Ők keresik a legtöbbet a vizes vb-n.)

A Duna Aréna mellett található szurkolói zónában 16 órától a FRICSKA táncegyüttes lép fel. Ezt követően, 16.30-kor az Oscar-díjas Mindenki című rövidfilm kórusa - a Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola énekkara - érkezik a szurkolói zónába, hogy elénekelje a 17. FINA világbajnokság önkénteseinek tiszteletére íródott Önkéntes Dalt. A napi programot a kicsivel 19 óra előtt kezdődő Váczi Eszter élő koncert zárja - írja az MTI.

A Margitszigeti Fan Zone-ban a délután népitánc programmal indul, melyet 15 órától Horányi Julinak, az X-Faktor ötödik évadában második helyezett énekesnőnek az akusztikus koncertje követ. 18.15-től a New Level Empire koncertezik a szigeten, és akinek a szurkolás és a koncertek után még marad energiája, a Margitszigeti Fénykertben a szokásos AfterChill party keretében zárhatja a hétvége első napját - olvasható a közleményben.