Ő lehet Zacher Gábor utódja

Burány Béla, a mentőszolgálat korábbi főigazgatója lehet a Honvédkorház sürgősségi osztályának új vezetője - tudta meg a Népszava.
Szabó Zsuzsanna, 2018. szeptember 1. szombat, 15:59
Fotó: Shutterstock

A lap azt írja, egyelőre megbízott vezetőként válthatja Zacher Gábort a Honvédkórház sürgősségi osztályának élén Burány Béla, az az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) korábbi főigazgatója.

Zacher Gábor pénteken adta be a felmondását, a munkáltató pedig nem ragaszkodott hozzá, hogy kitöltse a felmondási idejét, noha a főorvos úgy tervezte, hogy kitölti a két hónapot, és az elvállalt műszakokat elviszi.

A döntést nem indokolták. Zacher erre nem számított, arra igen, hogy esetleg nem osztályvezetőként dolgozik október végéig.

Burány Bélát a második Orbán kormány idején, 2013-ban bízták meg - egy pályázat eredményeként - az OMSZ irányításával - emlékeztet a Népszava. 2015-ben menesztették posztjáról, miután kiderült, csúsznak a kormány által megígért fejlesztések.

Képünk forrása: Shutterstock

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2018.09.01 17:27

Ha az orvosok közt is csak annyi a hűséges fideszes mint a betegek közt akkor még elég sokan el fognak menni a kórházakból. Ebben a szektorban nincsenek havonta átadott új létesítmények milliárdos támogatások a semmiért és milliós fizetések azért mert valaki hetente kétszer 90 percig úgy csinál mint ha "focizna". Ideje lenne ha a narancsbanda észbe kapna mert a parlamenten kívül sehol nincs 2/3 ban, de még csak többségben sem.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html