Sokat költöttek Rogánék

Mintegy 11 milliárd forint értékű szerződést között az elmúlt néhány hónapban a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációval kapcsolatos feladatokra. A nagy nyertesek között van a Network 360 Reklámügynökség Kft. és Affiliate Network Kft., amelyeket a piacon nyíltan Habony Árpád közelinek mondanak - derül ki a Népszava cikkéből.
Szabó Dániel, 2017. május 12. péntek, 16:38
Fotó: Napi.hu

Megszokott szereplőkkel szerződött a Miniszterelnöki Kabinetiroda az elmúlt néhány hónapban. A szerződések összértéke mintegy 11 milliárd forint, amelyből Megközelítően 10 milliárd forint értékben a Balásy Gyula vezette New Land Media Reklám Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t bízták meg. Először február és december között 7,8 milliárd forintra szerződtek a céggel, de egy hasonló "szolgáltatásra" egy 1,9 milliárd forintos üzletet is nyélbe ütöttek a január 4. és december 5. közötti napokra.

Míg a fennmaradó tételt a Csetényi Csaba által irányított Network 360 Reklámügynökség Kft. és Affiliate Network Kft. konzorcium vitte el - írja a Népszava a kormány.hu-ra feltöltött szerződések alapján. "Az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos kommunikációs feladatokra" nevezetű tételre a két 1,14 milliárd forintot nyert el.

A Rogán Antal kabinetminiszter szomszédjaként is emlegetett Csetényi cégei általában jól szerepelnek az állam kommunikációs tenderein:  budapesti olimpiai pályázat promotálására mintegy 200 millió forintot kapott a Network 360.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarTosPista, 2017.05.12 17:58

Ez a mocskos kormány qrva sok pénzt szór el baromságra, miközben az emberek tönkre mennek. Lásd mentősök fizetése. És a reklámok mellett kastélyra is jutott megint 5 milliárd.
--------------------
Ilyen faxszágra például:
"Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját."
Te mocskos fideszes, ezt a rabszolgabéres munkát nem akarja még az ukrán se elvenni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html