Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Dorogi Éva elmondta, hogy a beruházás keretében felújították az üzemcsarnokot, beszereltek egy óránkét tízezer palack kapacitású hibrid gyártósort, kialakítottak egy légkonyhát, felszereltek egy keverő-mérőegységet, egy korszerű laboratóriumot, valamint beszereztek egy új palackozó és csomagoló gépsort is.

Az új hibrid gépsoron üveges, PET-palackos, újrahasznosított PLA-palackos szénsavas és szénsavmentes ásványvizek palackozására, de akár gyümölcslé alapú termékek gyártására is lehetőség van.

A berendezéseket még tesztelik, várhatóan 2020 január 1-jén indul a termelés. Terveik szerint a kapacitás kihasználására már a jövő év első felében bevezetnek egy második műszakot, és a dolgozók létszámát is növelik a jelenleg 10 embert foglalkoztató üzemben.

Dorogi Éva szerint az általuk korábban is kizárólag természetes összetevők felhasználásával gyártott Alpokaqua ásnyvizek mellett termékpalettájukon ma már megtalálhatók az ízesített ásványvizek, a prémium forrásvíz, valamint egy saját fejlesztésű, négy új ízben, fermentációs technológiával gyártott üdítő is. Termékeiket egyelőre Magyarországon értékesítik, de a jövőben nyitni kívánnak a külföldi piacok felé is - tette hozzá.

Az Art Water Kft. nettó árbevétele a nyilvános cégadatok szerint 2017-ben 25,3 millió forint, 2018-ban pedig 11,1 millió forint volt.