Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A kerékpárút hossza mintegy 2,2 kilométer és kétirányú haladást tesz lehetővé. A nyertessel szeptember 22-én kötött szerződést a NIF.

Indult még a tenderen a Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt., a VIANOVA 87 Közmű és Útépítő Zrt., az ÚTKORONA Építő és Szolgáltató Kft., a KM Építő Kft., az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft., valamint a SWIETELSKY Magyarország Kft. is.

A Napi.hu tavaly decemberben közölte, hogy a Budapest-Balaton kerékpáros útvonal Budapest-Etyek közötti szakaszát a KM Építő Kft. és a Colas Út Építőipari Zrt. tervezheti, valamint építheti meg nettó 2 milliárd 386 millió forintért. A Budaörs-Törökbálint-Biatorbágy szakasz, amely 9,5 kilométer hosszú, a KM Építő Kft. nyerte, a becsült 1 milliárd 825 millió forinttal szemben 1 milliárd 649 millió forinttal. A második rész a Biatorbágy-Etyek közötti szakasz, amely 4,4 kilométer hosszú. Ennek nyertese a Colas Út Építőipari Zrt., a becsült 668 millió forinttal szemben 736 millióval. Ezek szerint a biatorbágyi átkelő szakasz nem volt része ennek a tendernek.