Épül tovább a Budapest-Balaton kerékpárút

A Budapest-Balaton kerékpárút újabb két, összesen 13,6 kilométeres szakaszát a Colas Út Építőipari Zrt. és a Magyar Alagútépítő és Bányászati Kft. építheti meg, nettó 950,8 millió forintért.
Németh Géza, 2020. november 1. vasárnap, 14:36
Fotó: Napi.hu

A közbeszerzési eljárás eredményét az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A munka két részből áll. Az első rész az Etyek-Velence közötti szakaszon, az Etyek-Tordas szakasz megépítése 12,3 kilométer hosszban. Ezt Colas Út Építőipari Zrt. nyerte 793, 6 millió forinttal.

A második rész a Székesfehérvár-Balatonakarattya közötti szakaszon a 710-es számú főút és a Balatonakarattya közötti szakasz építése. Ez mindössze 1,3 kilométer hosszú, és a Magyar Alagútépítő és Bányászati Kft. építheti meg, nettó 157,2 millió forintért.

Mindkét munkára október 12-én kötötték meg a szerződést.

A tenderen nagy volt a tolongás, a következő cégek tettek még ajánlatot: közös ajánlattevőként a Dömper Kft., a Subterra-Raab Kft. és a Pannon-Doprastav Kft., egyéniben pedig az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft., az Útkorona Építő és Szolgáltató Kft., a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt., a KM Építő Kft., a Swietelsky Magyarország Kft., továbbá a Hazai Építőgép Társulás Szolgáltató Zrt.


NIF

HOZZÁSZÓLÁSOK