A becsültnél olcsóbban építi Mészáros a csatornahálózatot

Négy Észak-magyarországi község szennyvízcsatornázását a becsült 3 milliárd 304 millió forint helyett 3 milliárd 250 millió forintért végezheti el a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., együtt az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft.-vel.
Németh Géza, 2019. május 15. szerda, 06:20
Fotó: Pixabay

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő NFP - Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben. A projektet az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) finanszírozza.

A feladat Mezőtárkány, Mezőszemere, Egerfarmos és Egerlövő települések csatornahálózatának kiépítése, valamint az összegyűjtött szennyvíz tisztítása a tervezett közös szennyvíztisztító telepen.

A nyertesekkel április 29-én kötött szerződést az NFP. Indult még a tenderen a Penta Általános Építőipari Kft., a Swietelsky Magyarország Kft., valamint a Hódút Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2019.05.15 09:03

Na mi van? Ma nem akart lopni?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html