A CIB Bank kedvező negyedévet tudhat maga mögött

A CIB Bank az első negyedévben 2,9 milliárd forint adózott nyereséget ért el, a tavalyi egész évi 28 százalékát – jelentette be Zdeborsky György elnök-vezérigazgató kedden. A mérlegfőösszeg március végén 744,2 milliárd forintot tett ki, azaz 9,5 százalékkal gyarapodott három hónap alatt.
Barna Zsuzsa, 2001. április 24. kedd, 17:39
Fotó:

A hitelintézet új szolgáltatásokat - CIB Internet Bank és CIB WAP Bank - vezetett be. A bank az internetes banki szolgáltatás keretében három csomagot kínál: az alapcsomag lekérdezésre, betétlekötésre és -feltörésre, számlák közötti átvezetésre nyújt lehetőséget, a bővített csomag lehetővé teszi az átutalásokat is, de csak előre megadott partnerszámlák javára, a teljes csomag pedig teljes körű használatot biztosít. A banki hozzáférés ingyenes, az egyes tranzakciók díjtételei pedig alacsonyabbak, mint a fiókokban kezdeményezetteké.
A CIB WAP Bank segítségével a lakossági ügyfelek lekérdezhetik számlájuk egyenlegét, áttekinthetik számlatörténetüket, forintátutalást indíthatnak, s megváltoztathatják CIB Telebank PIN kódjukat.

HOZZÁSZÓLÁSOK