A Club Tihany a Media Hungary 2010 konferencia szervezőjével kötött szerződése ellenére 2010. májusában a hagyományosan Tihanyban megtartott konferencia idejére leszerződött egy harmadik féllel, így a Media Hungarynak az utolsó pillanatban kellet Balatonfüredre költöznie. A Győri Ítélőtábla helybenhagyta a Veszprém Megyei Bíróság elsőfokú ítéletét, amely kimondta: a Club Tihany a ezzel magatartásával kárt okozott a Média Hungariának, és ezt meg kell térítenie - írta az Index.

A Média Hungária Konferenciairoda 13 éven át a Club Tihanyban rendezte meg a Media Hungary és Internet Hungary konferenciákat májusban és októberben. A 15. születésnapját ünneplő Media Hungary konferenciát a szervezők természetesen 2010-ben is a Club Tihanyban akarták megtartani, de a szállodát üzemeltető Club Tihany Zrt. május 10-én, egy héttel a konferencia előtt arról tájékoztatta régi partnerét, hogy inkább a Generál Média ingatlanszakmai konferenciájának engedi át május 17-19. között a Club Tihanyt.

A Juj.hu-t, a Mellesleget, a MyVipet és a Freewebet tulajdonló Genrál Média itt akarta megünnepelni az ingatlanok.hu 3 éves születésnapját. A cég később felajánlotta a Média Hungarynek, hogy visszaköltözhet a szállodába, ha Csermely Ákos főszervező felajánlja a bevétel egy százalékát a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának, majd bejelentették, hogy ha ezzel mégsem él a Média Hungária, akár ingyenes médiakonferenciát is rendeznének, és meghívják a szakma fontosabb képviselőit a Club Tihanyba.

A Media Hungary szervezői egy hét alatt áttelepítették Balatonfüredre a könferenciát, ahol az végül 1200 fővel sikeresen lezajlott, de a helyzet ekkor már annyira elmérgesedett a két rendezvény között, hogy a Generál Média a Media Hungaryról alulöltözött hoszteszekkel próbálta átcsábítani saját rendezvényére a résztvevőket. A költözés jelentős többletköltséggel járt, ezért a Média Hungary a konferenciát követően kártérítési igényt jelentett be a Club Tihanyhoz, majd a bírósághoz fordultak. A Győri Ítélőtábla döntése jogerős, azaz a Club Tihany Zrt.-nek meg kell térítenie a Média Hungária kárát.