A devizahitelesek megsegítésével foglalkozhat a parlament

A Fidesz-KDNP-frakció kezdeményezte, hogy a parlament már szeptemberben foglalkozzon a devizahitelesek soron kívüli megsegítésével és érdekeinek képviseletével - jelentette be Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Tapolcán, a Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett ülése kapcsán tartott sajtótájékoztatón.
NAPI, 2010. szeptember 9. csütörtök, 15:15
Fotó:

Az őszi ülésszak idején a legfontosabb teendő, hogy "a leszakadó rétegek számára a kormány egy esélyt biztosítson" - idézte Lázás Jánost az MTI.

A frakció kiemelten fontosnak tartja, hogy Magyarországon, a nemzeti együttműködés kormánya idején "nehezebb legyen leszakadni, mint felzárkózni" - mondta Lázár János.

A frakció az ügyben megbízta Rogán Antalt, a gazdasági munkacsoport vezetőjét, aki Kósa Lajossal még a nap folyamán tájékoztatást ad arról, hogy milyen javaslatokat dolgoznak ki és nyújtanak be a parlament számára.

Szövetségre hívnak minden parlamenti pártot, hogy minél több devizahiteles számára biztosítson lehetőséget arra, hogy "ne kerüljön kritikus helyzetbe, a kritikus helyzetből pedig legyen számára kilábalás".

HOZZÁSZÓLÁSOK