A Keletiből utazna? - Ennek a hírnek nagyon nem fog örülni (fissített)

Műszaki probléma miatt ideiglenesen szünetel a vonatforgalom a Keleti pályaudvaron, késések várhatók - közölte a Mávinform vasárnap reggel. A Keleti pályaudvar forgalmának újraindulásáig több BKV-járaton is elfogadják a vasúti menetjegyeket, bérleteket.
MTI, 2015. november 29. vasárnap, 10:39
Fotó: Napi.hu

A közlemény szerint a pályaudvaron egy biztosítóberendezési helyiségben ismeretlen okból füstölni kezdtek a kábelek nyolc óra után. A MÁV szakemberei megkezdték a biztosítóberendezés javítását, azt várhatóan délelőtt befejezik.

A Keleti pályaudvart érintő vasútvonalakon, a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, a Budapest-Hatvan-Miskolc-Nyíregyháza, a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon 20-80 perces késések alakultak ki.

A MÁV-START félóránként pótlóbuszokat közlekedtet a Keleti pályaudvar - Kőbánya-felső - Rákos állomás között.

Több BKV-járaton elfogadják a vonatjegyeket

A Mávinform vasárnap délelőtt közölte továbbá, hogy a Keleti pályaudvar forgalmának újraindulásáig több BKV-járaton is elfogadják a vasúti menetjegyeket, bérleteket. A BKK a vasúti menetjegyeket és bérleteket a Keleti pályaudvar és Kelenföld között az M4-es metrón, valamint Rákos - Kőbánya-felső és Keleti pályaudvar között a BKV járatain, továbbá a Keleti és Nyugati pályaudvar között a 73-as trolibuszon fogadja el.

HOZZÁSZÓLÁSOK