A KPMG az év legjobb outsourcing tanácsadója

A KPMG lett idén „Az év legjobb outsourcing tanácsadója”. A vállalat – a tavalyi második helyezés után – 2012-ben az első helyet szerezte meg az International Assosiation of Outsourcing Professionals® (IAOP®) legjobb outsourcing tanácsadókat tartalmazó listáján.
NAPI, 2012. július 11. szerda, 16:19
Fotó: Napi.hu

A szabványalkotó és szakmai érdekképviseleti szervezet független zsűrije széles körű, többek között a fogyasztói elégedettséget, a bevételek nagyságát, valamint a globális jelenlétet is magában foglaló szempontok alapján rangsorolta a pályázatokat.

"Az elismerést tagvállalataink stratégiai befektetéseinek tulajdonítjuk, amelyeket annak érdekében tettek, hogy világszerte tovább fejlesszék a shared service és az outsourcing tanácsadást" - mondta Mark A. Goodburn, a KPMG tanácsadó üzletágának globális vezetője.

"Magyarországon is nagy igény mutatkozik az outsourcing tanácsadás iránt, hiszen az elmúlt 10 évben az ország, és különösen Budapest, a szolgáltató központok és az üzleti folyamatokat kiszervező cégek kedvelt helyszínévé vált. Azáltal, hogy a KPMG-nek világszerte vannak shared service és outsourcing tanácsadói, zökkenőmentesen tudunk stratégiai kiszervezési tanácsot adni a multinacionális vállalatok központjainak, és ezeket az egyes telephelyeken, mint például Budapesten meg is tudjuk valósítani" - fűzte hozzá Mark Bownas, a KPMG magyarországi irodájának helyettes ügyvezető igazgatója.

A díjat odaítélő szervezető vezetője elmondta, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben minden eddiginél fontosabb, hogy a kiszervezésben segítségre szoruló vállalatok könnyen megtalálhassák és kiválaszthassák az elképzeléseiknek megfelelő tanácsadó vállalatot. "A "The Global Outsourcing 100 és a The World's Best Outsourcing Advisors" listák nagy segítséget nyújtnak azoknak, akik az outsourcing iparág már bizonyított vezetőit, vagy éppen feltörekvő tanácsadóit szeretnék megtalálni" - tette hozzá Michael Corbett.

HOZZÁSZÓLÁSOK