A Magyar Posta a világ legjobbjai között

A Magyar Posta Zrt. az EMS szolgáltatás (nemzetközi expressz szolgáltatás) 2013-as magas színvonalú ellátásáért 2014 áprilisában elnyerte az UPU (Egyetemes Posta Egyesület) Arany fokozatú elismerését.
Napi.hu, 2014. április 14. hétfő, 14:27
Fotó: Napi.hu

A világon 175 ország postai szolgáltatója tagja az Egyetemes Posta Egyesület EMS Kooperáció szervezetének. A tagországok közül, 2013-as teljesítménye alapján, a Magyar Postával együtt összesen négy ország érdemelte ki az Arany fokozatot - közölrte a Magyar Posta Zrt.

A nemzetközi EMS szolgáltatás a nemzeti posták kétoldalú együttműködése keretében zajlik, amelynek során a posták egyszerre szolgáltatói és ügyfelei is egymásnak. A nemzetközi expressz szolgáltatásoknál alapfeltétel, hogy az ügyfél globális minőséget kapjon. Azaz bármely célországba címezi a küldeményét - legyen az egy fejlett ország vagy gazdaságilag elmaradott - a szolgáltatás ugyanazt a minőséget nyújtsa.

Az EMS Kooperáció szigorú sztenderdeket határoz meg és külső független szakértő - PricewaterhouseCoopers - méri a tagok teljesítményét. A minőségi teljesítmény mérése mindig a célországba, azaz a Magyarországra külföldről beérkező küldemények kezelésére és kézbesítésére vonatkozik, melybe beletartozik a küldemények feldolgozása, a nyomon követhetőség, a gyors és szakszerű ügyfélszolgálat.

A Magyar Posta sikerének titka, hogy professzionálisan szervezi meg a küldemények útját, világszínvonalú logisztikai rendszer birtokosa, munkavállalói precízen kezelik a rájuk bízott küldeményeket. Ennek eredményeként mind a lakossági, mind a vállalati ügyfélkörtől érkező megbízások száma dinamikusan emelkedik - írta közleményében a posta.

A Magyar Posta nemzetközi EMS szolgáltatási minősége hosszú évek óta az élvonalhoz tartozik. 2009 óta sorozatosan nyeri el az első helyezést, az Arany fokozatot - áll a közleményben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RonaGyuri, 2014.04.14 16:16

Hááát? Egy két helyen volt szerencsém tesztelni a dolgot, DE MECSODA KÜLÖNBSÉG! =))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

VoIe, 2014.04.14 16:06

Maga az EMS szolgaltatas valoban jo, bar feladasnal sokszor volt problemam veluk ( mindig mas felteteleket szabtak a csomagolashoz ).

Az EMS -en kivul viszont mar egeszen mas a helyzet a magyar postanal. A nem nyomonkovetheto csomagok sorra tunnek el, jopar eve mar nem is merek "nem regisztralt" csomagot kuldeni az orszagba, mert 99%, hogy valahol utkozben "elveszik" a csomag. Persze garanciat csak a regisztralt csomagokra vallalnak. Ha lehet, akkor nem is kuldok Mo -ra postaval csomagot, de ha csak az marad valamilyen okbol, akkor mindekepp regisztraltan, biztositva.

Roviden ennyit a magyar postarol.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

jobbajobb, 2014.04.14 15:51

..az állam legrosszabb tulajdonos..,mondta agazug-kollaboráns ufó szdsz %%
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html