A magyar sportmárkát is Mészárosék gyártják

Szélesi Ágnes – a visszavonult futballista, és jelenlegi edző Szélesi Zoltán felesége – a kisebbségi tulajdonosa a Magyar Sportmárka Zrt. nevű új cégnek, amelyet Mészáros Lőrinc cégcsoportja most indított - írja a HVG.
Domokos Erika, 2017. december 22. péntek, 08:03
Fotó: Napi.hu

A Mészáros-cég Talentis Group Zrt. a többségi részvényes, 3,5 millió forint az 5 millió forint alaptőkéből, míg Szélesi Ágnesnek 1,5 millió forintos rész, tehát 30 százalék jutott a decemberben bejegyzett vállalkozásban. Ő a vezérigazgató is, ugyanis van cégvezetői múltja, a Football Factor Kft. nevű cégnél szerezte a tapasztalatot a sporttruházat-kereskedelemben - olvasható a hvg.hu cikkében.

A Magyar Sportmárkában felbukkan felügyelőbizottsági tagként Mészáros egyik lánya, Beatrix is.

A Céginfo.hu adatai szerint az ötmillió forint alaptőkéjű Magyar Sportmártka Zrt. fő tevékenysége "egyéb ruházat és kiegészítők gyártása", továbbá felsőruházat és lábbeli gyártása, sportszerek és ruházati termékek kiskereskedelme, valamint internetes kiskereskedelem.

Hogy milyen "magyar márkát" gyártanának Mészárosék, arról nem ír a HVG, a Napi.hu szerkesztőségének tippje: Puskás Ferenc nevét viselő termékek.

A kép illusztráció, forrás: StockSnap.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

troll, 2017.12.22 10:00

a dunát pedig jövőre átnevezzük szent lőrinc folyónak, legalább nem csak kanadában lesz ilyen.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html