Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Film-, videó- és televízióműsor-gyártás lesz a fő tevékenysége a frissen bejegyzett HGC Filmproductions Kft.-nek, amelynek egyedüli tulajdonosa a HGY Invest Kft. - írja az Átlátszó.

Ez a cég Krskó Tiboré, aki évtizedek óta együtt mozog az üzleti élet számos szegmensében Csetényi Csabával, akivel papírforma szerint pár éve szétválasztották céges érdekeltségeiket - jegyzi meg a portál. (Csetényi és Krskó a Napi.hu kiadásában megjelenű A 100 leggazdagabb 2017 című kiadványban megjelent Befolyásbarométer szerint idén már a 34. legbefolyásosabb magyarnak számít.)

A HGY Invest májusban alapított Regionális Rádió Kft.-je helyi rádiók működtetésére pályázik.

A HGY Invest tavaly év végén alapította Tombor András Atmedia Kft.-jével közösen a Radio Sales House Kft.-t, amely már megszerezte az állami rádiók, a Sláger FM és mintegy 60 helyi, illetve regionális rádió reklámidejének értékesítését. (A Tokaj Kereskedőház felügyelőbizottságát is megjárt Tombor András neve a sajtóban Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó hitelezőjeként vált korábban ismertté. Az Atmedia értékesíti többek közt az állami tévék és a TV2 reklámidejét is.)

Pontosítás

Krskó Tibor cikkünk megjelenése után közölte, hogy "az elmúlt évtizedben számos alkalommal volt közismert film producere, részese volt a magyar filmipar számos produkciójának (Sorstalanság, Szabadság, szerelem, Ópium), így már több mint egy évtizede jelen van a magyar filmiparban, új cégalapításának üzletileg nem következménye más, médiaipari tevékenységének".

(A kép forrása: Pixabay.com)