Termékvisszahívás az Aldinál

Megrepedhet az aldis szódagép üvegpalackja, ezért a boltlánc a gyártó bevonásával cserepalackokat ad. Aki nem szeretné használni a gépet, az visszaviheti bármelyik Aldiba.
Csernátony Csaba, 2019. április 11. csütörtök, 11:04
Fotó: Buksza

A magyarországi Aldi-boltokban március 24-től árult Sodastar nevű szódagép használata során az üvegpalack megrepedhet, ezért sérülést okozhat - közölte a boltlánc.

Az Aldi a gyártó cégre - Balance Lifestyle Food and Beverages GmbH-ra - hivatkozva közölte: a szódagép az üvegpalackkal nem használható, de PET-palackokkal igen, utóbbiak nem veszélyesek. A gyártó cég az üvegpalackok helyett három PET-palackot ad at vásárlóknak, akik az Aldi ügyfélszolgálatán kérhetik a cserét, a palackokat pedig postán továbbítják.

Ha valaki nem szeretne műanyag cserepalackokat és nem akarja a továbbiakban használni a szódagépet, akkor bármelyik Aldiba visszaviheti, ahol blokk nélkül is visszafizetik a termék árát. Az Aldi felfüggesztette a szódagép forgalmazását és elnézést kér a problémás termék miatt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Papuska54, 2019.04.11 12:21

A gép egyébként jó. Az üvegpalackok használata másutt is hordoz kockázatot, de a speciális műanyag teljesen biztonságos. Ha elhasználódik szelektív gyűjtőbe kell dobni! Kár, hogy felfüggesztik a forgalmazást, reméljük műanyag palackokkal arra mielőbb sor kerül!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html