Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyáron jelentek meg az első hírek arról, hogy akár már az ősszel jelentős változások jöhetnek a Fideszhez közeli sajtóorgánumoknál, mert Orbán Viktor miniszterelnök elégedetlen a szerinte drágán és ehhez képest kevéssé hatékonyan működő médiabirodalommal - emlékeztet a Népszava.

Az átszervezés egyik vesztese Andy Vajna lehet, aki alól már elkezdték Mészáros Lőrinchez szervezni a médiumait. A napilap egy forrása szerint "Andy valószínűleg teljesen ki lesz optimalizálva a rendszerből, akár a kaszinóit is elveszítheti".

A közmédiától az Echo TV vezérigazgatói posztjára került Vaszily Miklóst korábban a TV2-vel boronálták össze, most az Echo Tévé vezetőjeként a napilap egyik forrása szerint a formálisnál szélesebb körű feladatai lesznek: a teljes holdingot "gatyába kellene ráznia". "Miklós remekül rendbe tette az MTVA működését, egy sor pazarló struktúrát megszüntetett, most ugyanezt várják tőle itt is".

Bár korábban arról lehetett hallani, hogy az Echo Tévé - ha más, inkább szórakoztató profillal is, de - megőrzi működését, egy ottani vezető most arról beszélt a Népszavának, hogy "valószínűleg januárban" már megszűnik a tévé önálló arculata, és a műsorok Hír TV-s formátum alatt futnak majd.

A Magyar Nemzet újraindulását - és ezzel párhuzamosan a Magyar Idők beolvasztását a Nemzetbe - többen kész tényként kezelték, ám most nincs hír erről.

A fotó forrása: Pixabay