Vajna Tímea bevallotta legnagyobb félelmét

Még nem áll készen arra, hogy új kapcsolatba lépjen - mondta el a télen elhunyt Andy Vajna filmügyi biztos, milliárdos özvegye, Vajna Tímea. De fél attól, hogy majd egy szegény férfiba szeret bele.
Szabó Dániel, 2019. augusztus 8. csütörtök, 09:46
Fotó: MTI Fotó / Mohai Balázs

Tartok attól, hogy senki sem fog úgy szeretni, mint ő, és csak a feltételezett örökség miatt közelednének hozzám. És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele. Én nem akarok eltartani egy férfit - nyilatkozta a Hot! magazinnak Vajna Tímea a Velvet szemléje szerint.

Az özvegy az elmúlt időszakban több interjút is adott, amelyben arról beszélt, hogy a néhai sztárproducer és kaszinómogul után járó örökségéhez nem fér hozzá, emiatt nélkülözésben él, meghalt férjét pedig üzlettársai meglopták. Bútorokat ad el és a vállalkozásaiból próbál pénzt szerezni. Utóbbi nem is nagyon megy: be kellett zárnia egyik fánkozóját.

Szerdán pedig az volt a hír, hogy egy jósnő megmondta, ki lesz az özvegy új szerelme. "A néhai kormánybiztos jó barátjával fog összejönni Tímea, akit anno a férje mutatott be neki. A férfi egy feltörekvő színész, aki majd a tenyerén fogja hordozni" - idézte a Velvet Gazsi Gizella jósnő. Vajna Tímea viszont azt mondja, el sem tudja képzelni, hogy bárki felé nyitni tudna.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ittott, 2019.08.08 10:42

icket már neki. vagy viszket? kellene egy vonós. bocs. az lehet, hogy szegény. de van vonója, és az emberileg gazdaggá teszi.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kanri, 2019.08.08 09:54

Könyörgöm...tényleg mindennap kell ennek a lófejű k@rvának egy cikket szentelni ide? Nincsenek nagyobb problémák ebben az országban?
Ja..nincsenek, hiszen itt minden rendben van:)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html