A magyar kormány egy ideje "utazik" a nemzetközi szerencsejáték-üzemeltetőkre, köztük az internetes kaszinókra, ám úgy tűnik, hogy az utóbbiakkal szemben a parlamentben kedden pánikszerű gyorsasággal elfogatott intézkedés lehet hatásos. Ezzel helyzetbe hozhatják Andy Vajna elektronikus szerencsebarlangját is - derül ki a Népszabadság cikkéből.

A nemzetközi cégek internetes oldalának blokkolása és a reklámozás tilalma nem hozott eredményt, ezért az új szabályozás a magyar szabályok szerint illegális oldalak és a magyar játékokosok számlái közti kapcsolatot igyekszik szétszakítani. Ez ugyan megkerülhető, de a profikat leszámítva a többség vélhetően nem fogja bonyolítani az életét azzal, hogy kijátssza a szabályokat.

Nekik ott lesz a napilap tudósítása szerint készülőben lévő Vegas.hu oldal. Ez Vajna Las Vegas Casino Diamond Kft.-jéhez köthető. Ez a cég olyan több külföldi fejlesztővel is kapcsolatba lépett, amely online szerencsejáték-rendszereket készít. Az oldal egyelőre nem  működik, de a Google keresője szerint mindenféle ismert játékokat (rulettet, black jacket stb.) kínálni fog.