Áremelést harangozott be az egyik nagy hazai futárcég

A DHL Express Magyarország Kft., az expressz szállítmányozási piac meghatározó szereplője, árváltozást jelentett be: 2020. január 1-től a nemzetközi és belföldi szolgáltatások esetében átlagosan 7 százalékkal emelkednek a szolgáltatások árai 2019-hez képest.
K. Kiss Gergely, 2019. október 30. szerda, 09:38
Fotó: Napi.hu

Az éves áremelés lehetővé teszi számunkra, hogy tovább fejleszthessük egyedi szállítási folyamatainkat és azok minőségét, mindezt annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek - idézi a vállalati közlemény Bándli Zoltánt, a magyarországi DHL Express ügyvezető igazgatóját.

Az e-kereskedelem növekedése miatt, egyre nagyobb az igény az expressz logisztikai szolgáltatások iránt, ezért a DHL Express új repülőgépekkel bővítette gépparkját és kiterjesztette globális hálózatát. Csomagszortírozó rendszerünk megnövelt árufeldolgozó kapacitással biztosítja az egyre növekvő csomagforgalom kezelését.

Bándli szerint mindemellett, fontosnak tartják a klíma- és környezetvédelem érdekében, illetve a fenntartható jövőért és a károsanyag-kibocsátás mérsékléséért tett eddigi és jövőbeni lépéseinket, melyek hozzájárulnak a saját és partnereink ökológiai lábnyomának csökkentéséhez.

Az áremelés mértéke a helyi gazdasági körülményektől függően országonként változó, és a DHL Express minden partnerére vonatkozik, amennyiben az nem ütközik egyéb szerződéses feltételekbe. Az árakról legkésőbb december 1-től a DHL honlapján tájékozódhatnak az ügyfelek, valamint a cég online vagy postai levélben, illetve személyesen is tájékoztatja partnereit.

HOZZÁSZÓLÁSOK