Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A gyerekeknek jövő hétre szánt tízórait érdemes előre megvásárolni, mint előző nap rögtönözni. Jó megoldás lehet például a joghurt vagy gyümölcs.

A héten széles a joghurtválaszték a boltláncokban - derül ki a mindenar.hu élelmiszerár-összehasonlító oldalról. A 4 darab kispoharas Danone joghurtot az Aldi 349 forintért adja. A Tescóban 1 csomag 499 forint, 2 darab esetén viszont ugyanúgy 349 forint lesz egy-egy csomag. A Lidlben van tízdarabos - szintén kispoharas - gyümölcsjoghurt-csomag 900 forintért, az Auchanban pedig nyolcdarabos ivójoghurt-pakk 800 forintért.

A mandarinversenyt az Auchan nyerte 348 forintos kilós árral, a Tescóban ugyanis 389 forintba kerül. Az eperrel három lánc is akciózik, különböző kiszerelésekkel, de lényegében azonos - közel 1200 forintos - kilós áron. Fél kiló a Lidlben 600 forint, a negyedkilós csomag az Aldiban és az Auchanban 300 forint. A kivit négy cég - a Lidl, az Aldi, a Tesco és a Spar - is betette az akciós kínálatba, mindegyikben 400 forint 1 kiló.

Zöldségek közül a kisméretű szilva, cherry- és koktélparadicsomok kilós ára különbözik. A szilvaparadicsom a Tescóban 660 forint, az Auchanban a cherryparadicsom 800 forint kilónként, a Pennyben a koktélparadicsom kerül ennyibe. Utóbbi az Sparban több mint 900 forint, az Aldiban pedig közel 1100 forint. Az úgynevezett "datolya cherry paradicsom" a Lidlben kilónként majdnem 1200 forint.