Magyarországról szolgálják ki azokat, akiknek egy német prémiumautó már nem elég

Új Aston Martin-szalon nyílik Budapesten az M3-as mellett, a viszonteladó a Gablini-csoport lesz - jelentette be Thomas Kiesele, az Aston Martin európai vezetője és Gablini Gábor, a Gablini-csoport ügyvezetője.
Szász Péter, 2019. augusztus 1. csütörtök, 12:17
Fotó: Aston Martin

A beruházás több száz millió forint, az 1800 négyzetméteres szalonból 300 négyzetméter lesz az Aston Martiné - mondta Gablini Gábor. A szalon a megállapodás szerint 2020 májusában nyílik és az első előrendeléseket ősszel lehet leadni.

Jövőre 15 darab, egy évvel később 20, majd 2022-ben 30 darabos eladással számolnak. Ez azonban nem csak a magyar piacot jeleni, mert a Gablini fogja kiszolgálni a környező országokat is. Ez lesz egyébként az első szalon Kelet-Európában.

Az Aston Martinból tavaly globálisan 1000 darabot adtak el, idén az első félévben pedig 22 százalékos növekedéssel számolnak.

A cég szerint a márka bevezetése nagyon izgalmas feladat, mert

egy olyan ügyfélkört kell kielégíteniük, amely most bontogatja a szárnyait Magyarországon és a régióban.

Thomas Kiesele arról beszélt, hogy a cég a következő években hét új modellel jelenik majd meg és bár az Aston Martin leginkább a sportautóiról (GT) híres, a kínálaban megjelenik majd a DBX SUV is.

Aston Martin DBX

A használtpiacon ma a legdrágább, keveset futott Aston Martinokat 60 millió forint körül árulják.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tlg01, 2019.08.01 14:07

rohanjatok magyarok - nehogy lemaradjatok valamiről
már alig van néhány darab
én is csak pult alól tudtam szerezni
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

lordofearth, 2019.08.01 13:10

Aki a fos magyarországi utakra drága autót vesz, az vagy hülye vagy fideszes.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html