Az új üzletág vezetője Hanák Tamás lett, aki új pozíciója mellett megtartja a Népszabadság Zrt.-ben és a Zöld Újság Zrt.-ben betöltött pozícióját is. A szakember a Mediaworks Hungary Zrt. 2014. októberi megalakulása óta a vállalat közéleti és gazdasági üzletágának igazgatói posztját töltötte be; 2006-tól dolgozik a Népszabadság Zrt.-nél előbb, mint hirdetési igazgató, majd kereskedelmi vezérigazgató-helyettes és általános vezérigazgató-helyettes.

A többek között nyolc megyei napilapot, a Grátisz-lapcsoportot, a Népszabadságot, a Világgazdaságot, a Nemzeti Sportot, valamint a napilapokhoz kapcsolódó időszaki kiadványokat és online portálokat magában foglaló üzletág a vállalat legnagyobb szervezeti egysége, mintegy 400 munkavállalójával.

Az üzletág-igazgató munkáját a jövőben új feladatkörben Póré László, mint regionális lapigazgató, valamint Sinkovits András, sportlapokért felelős lapmenedzser segíti. Sinkovits korábban marketingmenedzserként dolgozott a kiadóban. Póré új feladatköre mellett továbbra is megtartja Baranya és Tolna megyei kiadóvezető-főszerkesztő pozícióját.

Papp Gábor a sport, szórakoztató és regionális média igazgatója közös megegyezéssel távozik a cégtől. A szakember 2008-2014 között dolgozott a Ringier Magyarországnál, mint a Blikk-csoport lapigazgatója, később pedig a szórakoztató és sport üzletág igazgatója.

A mai bejelentés szerint az átszervezés a Mediaworks más üzeltágait nem érinti.