Áttervezteti a NIF a 86-os főutat

A 86-os számú főút Egyházasrádóc és Szombathely közötti - részben 2-szer egysávos - szakaszát végig 2-szer kétsávosra kéri áttervezni a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. A nyílt felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Németh Géza, 2017. július 27. csütörtök, 17:08
Fotó: Napi.hu

A 86-os út szóban forgó szakasza 20,8 kilométer hosszú.

A 2015-ben elkészült engedélyezési és kiviteli tervek a települések elkerülési szakaszain 2-szer egy sávval kalkuláltak. Ezeket a 14 kilométer hosszúságú részeket kell most 2-szer kétsávosra áttervezni. Feladat továbbá a tervezett Körmend - Szombathely szakasz megvalósíthatósági tanulmányának az készítése, és vizsgálni kell a várható megtérülés mértékét is. Az új terveket 10 hónap alatt kell elkészíteni.

Ajánlatot az tehet, aki az elmúlt hat évből fel tud mutatni összesen legalább 6 kilométer hosszú 2-szer egysávos meglévő, 11,5 tonnás burkolat megerősítésére vonatkozó, vagy új 2x1 sávos országos főúti elkerülő útra, vagy új gyorsforgalmi útra vonatkozó teljes körű engedélyezési vagy kiviteli tervet. Referencia lehet  a 2-szer egy sávról kétsávosra történő engedélyezési terv módosítása is.

Az ajánlatok benyújtási határideje augusztus 30. Az értékelésnél a minőség és az ár egyaránt 50-50 súlyszámmal szerepel.

HOZZÁSZÓLÁSOK