Augusztusig még él a kedvezményes Matáv-internettarifa?

Sok előfizető számára akár augusztus 10-ig tovább élhet a Matáv kedvezményes, 150 forintos telefontarifája - írja a hwsw.hu.
NAPI, 2002. június 11. kedd, 14:25

A Matáv eredetileg július 1-jével kívánta megszüntetni a Mindenkinek és a 150 forintos éjszakai kedvezményként megismert csomagokat. Mint emlékezetes, a szolgáltató április 29-én sajtótájékoztatón jelentette be szándékát, azonban az előfizetők csak május első napjaiban vehették át a felmondólevelet, így a szerződés 60 napos felmondási ideje július elseje után jár csak le.
A Mindenkinek csomag szerződése értelmében a felmondás a kézhezvételtől számított 60. nap után lép érvénybe, így amennyiben az előfizető május 1. után vette át a levelet - ami igen valószínű, hiszen május 1. munkaszüneti nap volt - akkor csak az azt követő 60. napon, tehát legkorábban július 2-án szűnik meg a kedvezményes telefonálási lehetőség.

A NETÉRT egyesület tegnapi hírlevele szerint azok az előfizetők, akik az ajánlott levelet bizonyíthatóan május 1. után vették át, és reklamáltak a szolgáltatónál, augusztus 10-ig - azaz még további 40 napig - használhatják kedvezményesen a telefonvonalat akár internetezésre is.

A nagyvonalú hosszabbításra a Matáv részéről egyelőre nincs magyarázat, mint ahogy arra sem, mire számíthatnak azok az előfizetők, akik nem reklamáltak a szolgáltatónál, esetleg nem vették át a levelet, vagy válaszlevelükben - mint Mécs Imre országgyűlési képviselő - nem fogadták el a felmondást.

HOZZÁSZÓLÁSOK